Waarom Dravik

Onze bedrijfsdoelstellingen zijn gebaseerd op strategische partnerships, ontzorging en verbinding. Ontdek hoe we partners versterken, zorgen voor uniforme uitstraling, efficiënte processen faciliteren, marketingondersteuning bieden en inkoopdeals mogelijk maken.

 

Bent U De Dravik Groep ondernemer?

Met een passie voor grafische en signing producten bent u een sleutelspeler in uw vakgebied. U begrijpt de kracht van communicatie en klantgerichtheid. Als ondernemer gaat u altijd voor precisie en excellence, en dat maakt u tot een waardevolle partner binnen ons netwerk.

 

Ontdek Dravik Groep - Uw toekomst begint hier

Verken ons platform, onze partners en de kansen die we bieden. Maak deel uit van de strategische netwerkgroep in de grafische en signindustrie. Samen creëren we succes, innovatie en groei.

 

Wat wij bieden

  • Partnerschap versterking: Uw succes is ons doel. Dravik Groep biedt u een gemeenschap van experts, gedeelde kennis en samenwerking om uw prestaties te optimaliseren.
  • Uniforme uitstraling: Samen bouwen we aan een consistente uitstraling, maar wel met eigen identiteit. Een uniforme huisstijl, website en marketingmaterialen zorgen voor een professionele uitstraling naar uw klanten.
  • Efficiënte processen: Bespaar tijd met onze Dravik Toolbox® - een online webapplicatie, gericht op projectmanagement, inkoop, verkoop, voortgangscontrole, facturatie en meer. Onze online webapplicatie geeft meerdere gebruikers een moderne en efficiënte oplossing voor de bedrijfsbehoeften.
  • Marketing power: Van SEO tot Social Media, onze marketingondersteuning vergroot uw bereik en zichtbaarheid, zowel individueel als collectief.
  • Slimme inkoop: Toegang tot gezamenlijke inkoopdeals en hoogwaardige leveranciersrelaties helpt u kosten te besparen en topkwaliteit te leveren.

 

Wie we bereiken

Bent u een zelfstandige grafische of signonderneming met een passie voor groei? Dan is Dravik Groep uw perfecte match. Van MKB-klanten tot grote organisaties en creatieve bureaus, wij verbinden u met de juiste partners en klanten voor uw succes.

 

Lid worden?
Bedrijven kunnen zich aansluiten bij Dravik door lid te worden. Door de manier van werken van Dravik blijven de kosten voor het lidmaatschap ten opzichte van de mogelijke besparingen in tijd en geld relatief gering.